O nama

Digitec preduzeće locirano u Beogradu, pruža sveobuhvatne usluge umnožavanja, pakovanja i prodaje optičkih medija.

Nijedan posao nije prevelik ili premali. Da li imate kratak rok za umnožavanje medija ili ste u potrazi za kompletnom uslugom?

U svakom slučaju mi smo u mogućnosti da vam obezbedimo kompletnu uslugu koja obuhvata, grafički dizajn, replikaciju CD-DVD medija, izradu nalepnice ili štampu direktno na CD-DVD medijima, izradu cd booklet i cd inlay omota, i pakovanje u odgovarajuću ambalažu.

Kvalitet CD, DVD pakovanja je od ključne važnosti za uspeh projekta. U mogućnosti smo da vam ponudimo cd slim box, dvd box dvd box mini, pvc kesice kao i papirne koverte.

Kvalitet je naš prioritet u svakom trenutku. Naš cilj je da doprinesemo napretku naše kulture kroz dosledno snabdevanje, pod svim okolnostima, visoko kvalitetnih proizvoda u velikim količinama na globalnom tržištu.

Prilagođavamo se potrebama klijenata, u dinamičnom, konkurentnom tržištu gde je BRZINA, POUZDANOST I KVALITET očekivani standard.

 

12 godina kvaliteta i pouzdanosti

Preduzeće Digitec osnovano je 2001. god sa sedištem u Beogradu. Od osnivanja pa do danas cilj nam je da kvalitetnom i brzom uslugom odgovorimo na potrebe naše klijentele. Osnovna delatnost preduzeća je bilo umnožavanje medija i iza nas stoje mnogobrojni zadovoljni klijenti. Digitec u svom asortimanu nudi CD I DVD medije kao i svu prateću opremu renomiranih proizvođača i može u svakom trenutku da odgovori na potrebe potrošača bilo da se radi o maloprodaji ili veleprodaji. Brzina dostave, brzina umnožavanja i kvalitet usluge su osnovni razlozi zbog kojih se zadovoljni klijenti ponovo vraćaju. Naučili smo da razumemo kratke rokove i raspolažemo opremom i kapacitetima da brzo završimo posao na obostrano zadovoljstvo. Posebne pogodnosti nudimo kupcima na veliko, a potrebne količine se nalaze na našem lageru, tako da nema neprijatnosti u pogledu čekanja.

Od 2005. godine Digitec proširuje svoje poslovne kapacitete i uvodi tabačnu digitalnu štampu, kako bi samostalno i efikasno poslovali i u tom polju. Sa vašom ili našom pripremom za štampu izrađujemo kvalitetan materijal. Takođe u ponudi imamo i sečenje svih vrsta folije, tako da smo time zaokružili jednu celinu i spremni smo da odgovorimo na sve potrebe naših klijenata.

Celokupan marketinški material možete napraviti u našem preduzeću. Vizit karte, kalendari, cd vizit karte, memorandumi, koverte sve što zamislite možemo kreativno i precizno dogovoriti tako da vaš promo materijal na pravi način predstavlja vas i vaše preduzeće.

Pomogli smo mnogim firmama da pravilnim izborom naših proizvoda i usluga, olakšaju svoje poslovanje, održe korak sa konkurencijom, omoguće kreiranje novih poslovnih rešenja i obezbede pouzdanu infrastrukturu za svoju delatnost.

 

DOZVOLITE DA POMOGNEMO I VAMA